Levering en eigendomsvoorbehoud

Een door N-Gear opgegeven leveringstermijn zal zoveel mogelijk in acht worden genomen. Bestellingen via www.n-gear.eu worden alleen in EU landen bezorgd. N-Gear zal zorg dragen voor bezorging op het door u aangegeven adres in een EU land. N-Gear streeft naar een leveringstermijn van 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van uw bestelling.
Indien N-Gear levering binnen 30 dagen na sluiten van de koopovereenkomst om welke reden dan ook niet waar kan maken, heeft u het recht de koop te ontbinden. Het eigendomsrecht met betrekking tot bestelde producten gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van de overeenkomst aan N-Gear verschuldigd bent, heeft voldaan.
Het risico ter zake van de bestelde producten gaat op u over op het moment vanaf aflevering aan u of de door u aangewezen persoon.

N-Gear berekent, afhankelijk van het product en/of afleveringsplaats, bezorgkosten. Verpakkingskosten brengen wij niet in rekening.


Track & trace

N-Gear verstuurt standaard met DHL. Via e-mail ontvangt u een track & trace code van DHL. Heeft u geen track & trace code ontvangen dan kunt u met ons contact opnemen. Wilt u nog gedetailleerdere informatie dan kunt u bellen met de DHL Parcel klantenservice 088 34 53 300.

vragen neem dan contact op

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@n-gear.eu Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.